Prijzen

De prijzen voor 2021 zijn:

5-7Een overnachting inclusief ontbijt kost:

De eerste 2 weken voor 1 persoon:  € 55,–. Vanaf de 3e week voor 1 persoon: € 50,–.

De 2e persoon in hetzelfde gastenverblijf: € 20,–.

De 3e en 4e persoon in hetzelfde gastenverblijf: € 13,75 p.p.

Gasten met een longprobleem krijgen met een bevestiging van hun longarts of longverpleegkundige vanaf de 2e week 20% korting op de overnachtingen met ontbijt. Deze korting geldt alleen voor de longpatiënt(en) in het reisgezelschap.

Een lunchpakket kost € 4,–. Een diner (op basis van een dagmenu) kost € 15,–. Er wordt zoveel mogelijk rekening gehouden met eventuele allergieën. Drinken is bij de maaltijden inbegrepen (koffie, thee, melk, vruchtensap of limonade, water, bier of wijn). Per dag kun je aangeven of je wel of niet mee wilt eten.

Je kunt ook gaan eten in een restaurantje in de buurt of in overleg de keuken gebruiken en zelf koken (gebruik van de keuken voor eigen maaltijdbereiding kost € 3,–).

Wat het huidige huis aangaat zijn er twee punten waar rekening mee gehouden moet worden. Zo is de hond van de initiatiefneemster, een schat van een Ierse setter, veelal aanwezig in de algemene ruimtes. Hij komt niet op de verdieping waar de gastenverblijven zijn. Voor mensen met een allergie voor honden is deze plek dus niet geschikt. Voor hen zoeken we graag een ander onderkomen in de nabije omgeving van het Guesthouse, in overleg uiteraard. Verder is de omgeving in koudere tijden grotendeels, maar niet volledig houtrookvrij. We geven dit liever meteen aan om teleurstellingen te voorkomen.

Overige mogelijkheden:
Begeleiding bij een wandeling van max 4 uur: Vanaf € 35,– voor 1 t/m 3 personen, bij meer dan 3 personen vanaf € 50,– (prijs wordt vooraf vastgesteld afhankelijk van de activiteit, gebruik auto etc.)
Begeleiding bij een dagtocht: vanaf € 50,– voor 1 t/m 3 personen, bij meer dan 3 personen vanaf € 75,–. (prijs wordt vooraf vastgesteld afhankelijk van de activiteit, gebruik auto etc.)

Transfers van en naar het vliegveld (per keer met max. 5 personen in de auto):
– Vliegveld Blagnac, Toulouse: € 200,–
– Vliegveld El Prat, Barcelona: € 250,–
– Vliegveld Barcelona Reus: € 200,–
LET OP: Transfers kunnen alleen in overleg m.b.t. datum en tijden geboekt worden. Wacht dus indien je transfers wenst met het boeken van je vliegtickets tot je weet of we dan ook de transfers kunnen regelen.

Wil je meer informatie of reserveren? Bel ons op 078 683 53 23 of mail naar Christina@guesthouse-recover.com

RECOVER is er voor iedereen met begrip voor het longvriendelijk karakter!
Ook heel geschikt voor retraite of rustzoekers.

 Je bent van harte welkom!


Annuleringsvoorwaarden:

Helaas kan het gebeuren dat een geboekt verblijf geen doorgang kan vinden, om uiteenlopende redenen. Een verblijf wordt een definitieve overeenkomst wanneer na boeking de aanbetaling van 25% is voldaan. Wanneer het verblijf hierna afgezegd wordt, zijn hier kosten aan verbonden. Bij annulering om welke reden dan ook gelden de volgende betalingsverplichtingen:

  • tot 1 maand voor aanvang van het verblijf 100% van de totale reissom
  • van 1 tot 2 maanden voor aanvang van het verblijf 75% van de totale reissom
  • van 2 tot 3 maanden voor aanvang van het verblijf 50% van de totale reissom
  • meer dan 3 maanden voor aanvang van het verblijf 25% van de totale reissom
  • een verblijf wat gedurende het verblijf geen voortgang kan vinden: de totale reissom

n.b. 1: De totale reissom omvat het bedrag voor de geboekte overnachtingen inclusief ontbijt

n.b. 2: Als voorbeeld: wanneer een verblijf geboekt is vanaf 30 juli, is de 30e van voorgaande maand(en) ook de aanvangsdatum waarop de annuleringskosten berekend worden.