Prijzen

De prijzen voor 2019 zijn:

5-7Een overnachting inclusief ontbijt kost voor 1 persoon € 45,– en voor 2 personen € 60,– per nacht. Een 3e en eventueel 4e persoon in hetzelfde gastenverblijf betaalt € 12,50 p.p. extra. Een lunch kost € 7,50 en een diner (op basis van een dagmenu) kost € 15,–. Drinken is bij de maaltijden inbegrepen (koffie, thee, melk, vruchtensap of limonade, water, bier of wijn). Je kunt ook gaan eten in een restaurantje in de buurt of in overleg de keuken gebruiken en zelf koken. Per dag kun je aangeven of je wel of niet mee wilt eten.

Indien je longpatiënt bent krijg je, met een bevestiging van je longarts of longverpleegkundige én bij een verblijf van 14 nachten of langer, vanaf de 3e week 20% korting op je overnachtingen met ontbijt.

Wat het huidige huis aangaat zijn er twee punten waar rekening mee gehouden moet worden. Zo is de hond van de initiatiefneemster, een schat van een Ierse setter, veelal aanwezig in de algemene ruimtes. Hij komt niet op de verdieping waar de gastenverblijven zijn. Voor mensen met een allergie voor honden is deze plek dus niet geschikt. Voor hen zoeken we graag een ander onderkomen in de nabije omgeving van het Guesthouse, in overleg uiteraard. Verder is de omgeving in koudere tijden grotendeels, maar niet volledig houtrookvrij. We geven dit liever meteen aan om teleurstellingen te voorkomen.

Overige mogelijkheden:
Gidsen bij een wandeling van max 4 uur: € 25,– voor 1 t/m 3 personen, bij meer dan 3 personen € 40,–.
Gidsen bij een dagtocht: € 40,– voor 1 t/m 3 personen, bij meer dan 3 personen € 65,–.

Transfers van en naar het vliegveld:
– Vliegveld Blagnac, Toulouse: € 140,–
– Vliegveld El Prat, Barcelona: € 160,–
– Vliegveld Barcelona Reus: € 135,–

Wil je meer informatie of reserveren? Bel ons op 078 683 53 23 of mail naar Christina@guesthouse-recover.com

RECOVER is er voor iedereen met begrip voor het longvriendelijk karakter!
Ook heel geschikt voor retraite of rustzoekers.

 Je bent van harte welkom!