Het logeerhuis 2021


informatie

Guesthouse Recover bestaat sinds april 2016. Tot 2020 bevond het Guesthouse zich in een huur pand in het prachtige gehucht Neril, in de Spaanse Pyreneeën, op 1500 meter hoogte. Eind 2020 is het gelukt om in hetzelfde gehucht 3 panden aan te kopen. Daarmee kan de zo gewenste uitbreiding vorm gaan krijgen in de loop van 2021. De afgelopen jaren is de gastenstroom steeds meer gegroeid, en veel mensen komen graag terug om hun longziekte zo een boost te geven en er na hun verblijf in Nederland weer even tegen te kunnen. Dus zijn we heel gelukkig met de nieuwe panden, want zo kunnen we méér mensen een plek bieden om te herstellen in de schone lucht, of er op een andere manier te genieten en tot rust te komen!

Ja ja… 3 panden dus! Hier komen ze:

Er is één groot pand aangekocht, rechts op de foto, wat in de komende maanden afgebouwd zal gaan worden. In dat pand zijn straks 4 gastenverblijven, allen met een eigen badkamer, en een eigen balkon. Alle kamers hebben meer dan geweldig uitzicht op de ruige Spaanse bergen. Op de begane grond van dit pand zal een grote gemeenschappelijke woonkamer te vinden zijn voor alle gasten van Recover. Daarnaast is er een grote keuken en een ruimte voor de wasmachines. In dit grote pand mogen géén honden komen.

Het tweede huis ligt direct naast het grote pand. Het is kleiner dan het grote huis. Hier komen 2 gastenverblijven, een loft met eigen keuken en sanitair op de begane grond, en verder een 2 kamer appartement met eigen sanitair en een pantry op de eerste verdieping. Beide gastenverblijven delen dezelfde voordeur, maar zijn direct daarna volledig gescheiden. Ze kunnen echter ook samengevoegd worden tot één huis voor bijvoorbeeld een gezin of vriendengroep. In dit huis mogen onder voorwaarden wél honden komen. Er is een volledig omheinde tuin. De gasten van deze woning zijn uiteraard welkom in het grote gezamenlijke huis voor de maaltijden of om gewoon gezellig samen te kunnen zijn.

In het derde huis, op de foto helemaal links, gaat initiatiefneemster Christien zelf wonen, samen met haar hond.

De tuinen om de huizen heen zijn meer dan geweldig en geven prachtige uitzichten en plekjes om alleen of met anderen te vertoeven. De tuinen zijn allen door hekken gescheiden.

Nu, eind 2020, zijn de panden net in ons bezit. We werken er hard aan om er zo snel mogelijk gasten te kunnen ontvangen. In de tussentijd heeft het Guesthouse andere mogelijkheden voor een verblijf beschikbaar.

Share the project with others: