We zijn voor de 4e keer bij Christien geweest. Na een verblijf van 3 maanden in het voorjaar van 2022, waren de maanden september en oktober/begin november van 2023 ook weer een bijzondere ervaring.

Casa El Turbón is een fijn ruim en knus huis met daarin alles wat je nodig hebt. Ook de grote tuin rondom geeft veel privacy en fijne plekjes waar je kan zijn. Het prachtige warme nazomerweer en schone lucht heeft ons allebei goed gedaan. Na een maand vakantie samen, ben ik (Myrian) nog een ruime maand alleen daar gebleven.

Ik heb Alpha 1 en daardoor ook bronchiëctasieënen longemfyseem. Voor mij is Guesthouse Recover een plek waar ik op adem kan komen. En meer ademruimte ga voelen. Tijd voor mezelf die noodzakelijk is. Werken aan mijn conditie… mezelf voeden en opladen. Een “reserve” potje vullen, zodat ik in Nederland weer een tijdje verder kan.

De meditatieve klanken van de koebellen… de onwijs mooie natuur… de krekels… de eindeloze sterrenhemels… prachtige “luchten” met Zon en Maan… en de rust maken dit een “thuis” plek waarin ik me veilig en vertrouwd voel. Waarin het alleen zijn bijzonder is… en niet eenzaam.

Christien is een uniek mooi mens met liefdevolle zorg… passie en aandacht voor dat wat nodig is… wanneer het nodig is. Frank en ik hebben veel respect en bewondering voor haar… haar man Henk-Jan en Guesthouse Recover. Met dankbaarheid kijken wij terug. Wij gunnen velen een verblijf op deze mooie plek in de Spaanse Pyreneeën.

Myrian
dec 2023

Tags

Terug naar het overzicht