Het hostel van Guesthouse Recover bestaat uit 4 tweepersoons gastenverblijven en diverse gezamenlijke ruimtes. In dit heerlijke huis is op de begane grond een grote gezamenlijke woonkamer van 50m2, een keuken van 30m2, een wasruimte en een zonnige tuin met een grote tafel, zitjes en ligstoelen. De zon draait gedurende de dag om het op het zuiden georiënteerde huis heen. Er is dus altijd plek in de zon of in de schaduw. Het uitzicht op de bergen is aan alle kanten magnifiek.

(bekijk ook onze vakantiewoning Casa el Turbón)

Iedereen is welkom in onze accommodatie. Omdat we ook voor longpatiënten een heuse “Recover” plek bieden, is onze gehele accommodatie longvriendelijk ingericht. Dat betekent dat de inrichting zoveel mogelijk “glad” is vormgegeven, zonder gordijnen, vloerkleden enzovoorts. De ramen worden verduisterd met rolluiken aan de buitenzijde.  

De inrichting van de gastenverblijven is “hotel chique”, een combinatie van industrieel, antiek, antraciet en cognac kleuren. De wanden en plafonds zijn licht. De plafonds zijn geïsoleerd waarbij de akoestiek ook meteen verbeterd is. Op de etage lopen de plafonds vanaf de hoogte van 2.40 meter op tot een hoogte van 5 meter, wat een zeer ruimtelijk effect in de kamers geeft.

In de gehele accommodatie is onbeperkt en gratis internet.

Op de etage liggen om de vide heen een viertal gastenverblijven:

De gastenverblijven hebben allen namen van dorpjes in de omgeving:

Gastenverblijven

Hostel Guesthouse Recover

Bekijk hier de foto’s van de algemene en gezamenlijke ruimtes.