Naast het hostel staat onze vrijstaande vakantiewoning. Deze luxe woning wordt in zijn geheel verhuurd. Je kunt er zelf koken, maar je kunt ook gebruik maken van de halfpension faciliteiten die in het hostel geboden worden. Het huis is georiënteerd op het zuiden.

Deze vakantiewoning is als volgt ingedeeld:

Op de begane grond: een badkamer met douche, wastafel en toilet, hal, afsluitbare keuken, woonkamer met deur naar het overdekte terras en de tuin. Onder de trap naar boven vind je zeer veel kastruimte. De televisie functioneert via een chromecast.

Op de bovenverdieping zijn 3 slaapkamers. 2 daarvan hebben een 2-persoonsbed, en daarnaast is er een kamer met een slaapbank voor maximaal 2 personen. De masterbedroom heeft een klein balkonnetje. Verder bevind zich op deze etage de 2e badkamer, met ligbad, wastafelmeubel, toilet en bidet.

De tuin ligt rondom het huis, is geheel omheind en ongeveer 400 m2 groot. Er zijn ligbedden met kussens, een grote en een kleinere tafel met stoelen.

Er is een privé parkeerplaats direct naast de ingang van de tuin.

Maximaal 2 honden zijn welkom, mits goed opgevoed.

Het huis is, net als het hostel, longvriendelijk ingericht.

Er is onbeperkt en gratis internet.

De keuken is zeer compleet ingericht en bevat een keramische kookplaat, een uitstekende afzuigkap, een magnetron, oven en een grote koel- vries combinatie. Ook de wasmachine staat naar Spaans gebruik in de keuken. Buiten zijn waslijnen om de was te drogen.