Guesthouse Recover is een kleinschalige, betaalbare voorziening voor mensen met longproblemen, die baat hebben bij een verblijf op hoogte in de schone lucht. Het heeft in totaal 6 gastenverblijven, die gevestigd zijn in 2 naast elkaar gelegen panden. Er is een hostel met daarin vier 2-persoons gastenkamers, allen met eigen badkamer en balkon. Deze kamers bevinden zich op de eerste verdieping, rondom de vide. Op de begane grond van het hostel bevinden zich de grote gezamenlijke woonkamer, keuken en wasruimte. Direct naast het hostel is er een vakantiewoning met twee gastenverblijven voor 2 tot 4 personen. Deze gastenverblijven kunnen ook samengevoegd worden voor bijvoorbeeld een gezin of vriendengroep.

Het ontbijt en de overige maaltijden vinden voor alle gasten plaats in het grote huis. De panden zijn nieuw, hebben een heerlijke zonnige tuin met veel ruimte en waar je ook bent, prachtig uitzicht op de bergen!

Geen longpatiënt, toch genieten van de schone lucht

Ook niet longpatiënten zijn natuurlijk van harte welkom, mits ze zich conformeren aan de gedragsnormen die gelden om het guesthouse longvriendelijk te houden. Dus geen parfum of aftershave, niet roken, ook niet buiten en geen spuitbussen. De bouwmaterialen, inrichting en energieopwekking zijn longvriendelijk en duurzaam. De keuken heeft een uitstekende afzuiginstallatie en is afsluitbaar.