Longvriendelijk logeerhuis RECOVER is een kleinschalige, betaalbare voorziening voor mensen met longproblemen, die baat hebben bij een verblijf op hoogte in de schone lucht. Guesthouse Recover heeft 6 gastenverblijven, die gevestigd zijn in 2 naast elkaar gelegen panden. Er is een groot huis met daarin vier 2-persoons gastenkamers, allen met eigen badkamer en balkon. Deze kamers bevinden zich op de eerste verdieping, rondom de vide. Op de begane grond van dit huis zijn de grote gezamenlijke woonkamer, keuken en wasruimte. In het huis direct hiernaast zijn twee gastenverblijven voor 2 tot 4 personen. Deze gastenverblijven kunnen ook samengevoegd worden voor bijvoorbeeld een gezin of vriendengroep.

Het ontbijt en de overige maaltijden vinden voor alle gasten plaats in het grote huis. De panden zijn nieuw, hebben een heerlijke zonnige tuin met veel ruimte en waar je ook bent, prachtig uitzicht op de bergen!

Geen longpatient, toch genieten van de schone lucht

Ook niet longpatiënten zijn welkom, mits ze zich conformeren aan de gedragsnormen die gelden om het logeerhuis longvriendelijk te houden. Dus geen parfum of aftershave, niet roken, ook niet buiten en geen spuitbussen. De bouwmaterialen, inrichting en energieopwekking zijn longvriendelijk en duurzaam. De keuken heeft een uitstekende afzuiginstallatie en is afsluitbaar.